Модни тенденции есен – 7 печеливши акценти

Септември – основната месец на годината за световната модна индустрия. Първият есента лъскавите списания като дневници училище – наситен с еднаква отговорност и новост. Най-интересното, модерен и ярък става въплътени в този момент, към който редакторите, стилисти, дизайнери и други представители на няколко милиона долара индустрия подготвят почти непокътнат година.

В навечерието на един толкова важен и интересен период от редакция блог разговори за мода тенденции есен и подчертава най-подходящите от тях.

1960
Louis Vuitton и Max Mara – това, най-малко два големи модни къщи, които са показали естетиката на 60-те в своите есенно-зимни колекции. Лайтмотивът на тази тенденция през този сезон, ще се представят елегантните рокли и А-линия коляното ботуши на равна разбира се, тандем, който след това се нарича дискотечен и сега е почти най-колоритен сдружението с женски модни 60-те години.

Разбира се, дизайнерите са модернизирани само старите модни тенденции, като отделните компоненти на тока през тези години, гардероб и да ги адаптират към съвременните нрави. Ето защо, ние приемаме, че връщането 1960 – би било погрешно, но вдъхновени от ретро мотиви – това е време!