Ето защо, хидравличната система

Помпата за усилване на волана често се пуснат в експлоатация с помощта на коланите, които се задействат водната помпа и, следователно, не зависят от генератора. Целта е да се сведе до минимум основно върху волята на разхода на гориво инженери, се дължи на факта, че усилвател на волана помпа е винаги активен. Модерен помпа не работи в икономичен начин, колкото е възможно да се ограничи консумацията на гориво. Както вече споменахме, сервоусилвател на волана помпа работи в непрекъснат режим, като всяко движение волан изисква неговата намеса. Въпреки това, нейния спектър максимална мощност се използва рядко.

Тя е изложена само в такива случаи на максималния товар, когато волана е включено по изчерпателен начин. Това обикновено се прави по време на маневри за паркиране и да не отнеме твърде много време. Ето защо, помпата почти винаги работи при намалена мощност и не изискват много енергия. Той е подкрепен от кормилния механизъм. В допълнение, сервоусилвател на волана и по този начин разходите за контрол е необходимо да бъде намален до минимум, защото истинската работа се извършва от съответните цилиндри. помпа полезност усилвател на волана, с цел подобряване на комфорта пътуване е наистина само оценявам, когато тя спира да работи. В такъв случай, мускулната сила на водача, трябва да е достатъчна, за да направляват без помощ. Направи го с автомобила натоварване и безопасно място, за да извърши маневра за паркиране, това е изключително трудно, особено за толкова стабилни. Тоягата, която преминава от волана за кормилния механизъм на среща голяма съпротива. Както превозни средства за всички допълнителни функции стават все по-трудно, с които са оборудвани, липсата на усилвател на волана помпа би могло да бъде много неприятно.

Ето защо, хидравличната система, в допълнение към една проста, но изключително ефективна структура трябва да бъде. Дори ако волана, хидравличното масло е лесно да се премества, тече между цилиндрите на системата, за да се гарантира, че необходимата здравина, за да могат и двете да се направи минимален. В нашия онлайн магазин ще намерите богата гама от резервни части намерени (например огледала, дроселова клапа, пролетта на амортисьорите подкрепа, главен спирачен цилиндър и т.н.) за много марки автомобили.