Филтър сешоар от нашия магазин

Най-приемник със сушилня е елемент на устройството за климатик, който се инсталира зад компресора. Компресорът използва въздух под налягане, произведено в съответствие на дроселната клапа на секцията всмукателен колектор. По този начин, охладител климатичната се довежда до температура от около 2 ° С, с други думи: подгряване, тъй като неговата нормална температура и под нулата.

Компресорът, наричан още климат компресор, предоставяйки предпоставка за охлаждане на кабината въздух през въздушната завеса, което прави възможно ненужно премахване на вода, който се намира в рамките на системата.

Никога не е възможно напълно да се сбиете газообразно медиите в компресора. За да направите това, вие трябва да се прехвърлят тези ресурси за приемник сушилня. Достигането на сушилнята, газовете се охлаждат и могат да бъдат събрани вода конденз.
Тази вода не трябва да се върне във веригата, а след това се събира в резервоар за приемник, който се поставя под сушилнята. Резервоарът може да съдържа до 12 грама вода. Той има формата на патрон, в който водата няма място да се изпари и следователно трябва да остане.