Ламинатът в нашия регион е много разпространен

Повече от всяка друга част на вътрешните етажи претърпява натоварване, износване, замърсяване, измиване с агресивни почистващи препарати и поради тази причина технологиите за производство се развиват и се променят материалите за подови настилки. Един такъв пример е ламинат. Ламинатът в нашия регион е много разпространен, поради ниските цени, лесния начин на монтаж и висока устойчивост на абразия. Мана ламинат е, че субстратът, на който въпросът трябва да бъде напълно плосък, но веднъж повреден трябва да бъдат заменени, не пре-шлайфане и. По тази причина в днешно време все повече хора се връщат на дървени подове.

Фактът е, че икономическият фактор, който е от решаващо значение за интериорното жилищно пространство и дървените подове, не попадат в евтините решения, но ако се разглеждат като дългосрочна инвестиция, това е добър избор: никога не излизайте от модата, то Е лесен за регенериране и с подходяща поддръжка може да продължи и над сто години. Друго предимство е способността да се променят цветовете и да се довършва, ако времето се е изцапало или просто е отегчено.

Дървесината предлага голямо разнообразие от видове (подови настилки, подови настилки, подови настилки от корк), довършителни работи и сортиране в района. Твърдата дървесина е напълно естествена, топла, красива, цвят и текстура, много по-малко привлича прах и е напълно органична. Основната цел на паркета е да осигури дългосрочна, безопасна и удобна повърхност, на която хората могат да ходят.