Гаражни секционни врати се монтират в отвор

Но как би не сте опитвали да се създаде гаражни секционни врати с ръцете си, все още качеството им оставя много да се желае. Е, ако тези врати ще цялата работа, но трябва да се отбележи, че има възможност, че такава врата може да падне изцяло или частично. В най-добрия случай – е повреда на превозното средство, а в най-лошия – лице смърт. Така че си струва риска?

Има един вариант, който ни изглежда да бъде най-рационалното – е да се купуват секционни гаражни врати разглобявани и собствените си ръце, за да се опита да се съберат и инсталирането им. Между другото, нищо сложно за нея, защото тя изглежда като голям дизайнер. Единственото нещо, което е много различни части, така че сглобяването на цялата структура трябва да отделят много време. Освен това, е необходимо да човъркат, защото точното и правилно инсталацията – е ключът към здрава и надеждна експлоатация. Все пак трябва да се отбележи, че във всяка серия на производителя резерви точни монтажни схеми и монтаж на врати.

Гаражни секционни врати са монтирани в отвора, които първо трябва да бъдат почистени. Ако стената на отвора по-скоро слаба, е необходимо да се засили тяхната метална конструкция, която е да се изгради рамка. След това маркирате по периметъра на отвора. По същество това е мястото на закрепване на носещи конструкции, който включва вертикални и хоризонтални фиксиращи профили.