Полезни съвети

В възраст кожата, по дефиниция, е често вижда вътрешен слой или къдрав текстура. Гладка повърхност равномерно обикновено се препоръчва за смазване на кожата да хидратира и блясък кост или норка масло или други средства за грижа за кожата. Но в остаряла кожа, тези вещества могат да унищожат частично или напълно изкуствена патина или покритие, която е приложена към стареене.

Ето защо, да се грижи за този материал трябва да е различно. Чист продукт влажна кърпа, напоена с разтвор на вода с мек сапун седло. След това напръскайте водоустойчив спрей. Овлажняващите кремове и лосиони могат да бъдат приложени от вътрешната страна на обувки и чанти от гърба или отстрани на колана, за да не свършите затъмнена или променени по друг начин външния им вид. Конвенционалните климатици за кожени изделия не само овлажняват, но и предпазва повърхността от износване, но на възраст кожата не е необходимо, така че можете да ги използвате от задната страна.

фигурата

Якето на възраст от кожа, за мъже и жени, трябва да е монтаж, но не бърза. След това тя ще изглежда брутално и елегантен, но не и старомоден. дължина яке хип ласкателно фигура визуално тънък. В пристъп на фигурата е много важно, че зависи от това, дали тези дрехи изглеждат като умишлено стилистично решение, тъй като умишлено като обувки, колани и бижута. В допълнение, якето монтиране напълно подходящ за почти всякакъв вид силует, тя изглажда недостатъците на хората с наднормено тегло и подчертава достойнството тънък.